Frequently Asked Questions

01

När grundades
företaget?

BeeMobile som konsultbolag grundades 2004 men fick sitt nuvarande namn först 2007. I år passar vi på och fira vårt 10 års jubileum.

02

Hur många anställda
har ni?

Hur många konsulter är du i behov av? Idag är vi 5 anställda och vi har 1 200 konsulter i vårt närmaste nätverk samt en databas med 4 000 underkonsulter. 

03

Hur mycket har
ni i omsättning?

Vi omsatte strax över 3 miljoner i BeeMobile med systerbolag under 2012 och räknar med 5 miljoner under 2013. Här kan du som kund gärna få hjälpa till.

04

Vilka andra kunder
har ni?

I vårt kundregister har vi över 800 företag i Stockholmsområdet och vi har jobbat med de flesta större börsbolagen. En ”kund” har minst 50 MSEK i omsättning eller ett utvecklingsteam om minst 5 personer.

05

Vad skiljer era konsulter
ifrån andra konsulter?

Vårt mantra är ”Keep moving” och vi tittar sällan efter våra konkurrenter utan fokuserar på vägen fram för att komma i mål med ditt projekt. Läs vad våra kunder skriver om oss under Omdömen.

06

Vad händer om konsulten
inte passar?

BeeMobile erbjuder ”pengarna tillbaka” garanti i 30 dagar om du inte är helt nöjd. Efter det så byter vi ut konsulten snarast och där kan du även välja gå utanför vårt nätverk till en konkurrent.

07

Berätta om er
rekryteringsprocess?

Vi jobbar med headhunting och en process som heter Top Grading. Vad det innebär berättar vi för dig under ett kundbesök där du även kan få tips om vad du kan göra på egen hand.

08

Varför skall
jag anlita er?

Vi gissar för att du har bråttom och vi har en kandidat som passar dina krav. Vi ger aldrig upp utan fortsätter tills vi hitta en person som är rätt för dig. Vi älskar teknik och vill förstå mer än bara förkortningen.

09

Vi har en leverantör, varför skall vi byta?

Alla våra kunder har befintliga leverantörer så ni behöver inte byta. BeeMobile är ett komplement till dessa leverantörer. Antingen har ni de bästa leverantörerna eller så finns det en som är bättre.

dra vänster
för att utforska vår karriärsajt

dra höger
för att utforska vår företagsajt