Därför kan vi aldrig stå still

Vårt namn är en kombination av ”be” och ”mobile”, dvs att vara rörlig eller agil. Vårt mantra är ”Keep moving” och därför kan vi aldrig stå still i utvecklingen. Vi måste röra oss framåt, titta över horisonten och aldrig acceptera status-qou. Det gör att vi aldrig ger upp, aldrig stannar upp och aldrig fastnar i gamla spår.

Här är vårt löfte till dig

BeeMobile är ett familjeägt konsultbolag som startades 2004 med löftet att alltid ge kunden de bästa konsultråden och se till att de alltid lyckas. Vi garanterar att du blir nöjd, annars får du pengarna tillbaka inom 30 dagar. Vi lovar att hålla våra konsulter glada, ge dem mycket bekräftelse och ansvar så att de kan utveckla banbrytande innovationer åt våra kunder.

Så skall ett globalt konsultbolag växa fram

Vår verksamhet och våra kunder finner vi i Stockholm och en framtida expansion skulle ta oss till London, Shanghai, Tokyo, New York, San Francisco, San Diego, Hong Kong, Sao Paolo, Buenos Aires eller Kapstaden snarare än Alingsås, Jönköping, Gävle eller Umeå. Det är ett löfte att vi aldrig någonsin kommer att öppna ett kontor i Oslo, Helsingfors eller Köpenhamn av respekt till våra grannländers affärskultur.

dra vänster
för att utforska vår karriärsajt

dra höger
för att utforska vår företagsajt