Frequently Asked Questions

01

När grundades
företaget?

BeeMobile som konsultbolag grundades 2004 men fick sitt nuvarande namn först 2007. I år passar vi på och fira vårt 10 års jubileum.

02

Hur många anställda
har ni?

Idag är vi 5 anställda och vi har 1 200 konsulter i vårt närmaste nätverk samt en databas med 4 000 underkonsulter. Vi vill ha fler duktiga kollegor.

03

Hur mycket har
ni i omsättning?

Vi omsatte strax över 3 miljoner i BeeMobile med systerbolag under 2012 och räknar med 5 miljoner under 2013 och god ekonomi. 

04

Vilka andra kunder
har ni?

I vårt kundregister har vi över 800 företag i Stockholmsområdet och vi har jobbat med de flesta större börsbolagen. En ”kund” har minst 50 MSEK i omsättning eller ett utvecklingsteam om 5 personer.

05

Får jag bestämma vilka
uppdrag jag vill jobba med?

Du bestämmer vilket uppdrag du tycker är roligt, för det kan ingen annan bedöma åt dig. Vi är ingenjörer och konsulter själva, så vi förstår vilka teknik- områden du brinner för.

06

Vad händer med mig
om vi är övertaliga?

Din anställningstrygghet är säkrad via LAS, kollektivavtal och i värsta fall lönegaranti men eftersom vi även erbjuder rekryteringstjänster så har vi en kund som letar efter just din kompetens.

07

Har ni kollektivavtal
eller avtalsnära villkor?

Vi har kollektivavtal via IT & Telekomföretagen, Almega och Svenskt Näringsliv som samarbetar med de största fackförbunden som Sveriges Ingenjörer, Civilekonomerna, Jusek, Unionen och SEKO. Tryggt för din löneutveckling och pension.

08

Jag jobbar på ett konsult-
bolag, varför skall jag byta?

För att du vill kunna påverka din situation och vara en nyckelspelare som får växa, ta mer ansvar och utvecklas inom teknik eller ledarskap. Du kanske är trött på brutna löften, uppdrag du inte tycker är kul och att du är anonym på ditt nuvarande jobb.

09

Kan jag ta anställning hos kunden efter 6 månader?

Det stämmer. BeeMobile kan bli en språngbräda till en ny spännande karriär, samtidigt som du ges möjligheten att prova  olika uppdrag och kunder innan du bestämmer dig att ta anställning hos kund. OBS! Vi kommer att kämpa så att du stannar kvar.

dra vänster
för att utforska vår karriärsajt

dra höger
för att utforska vår företagsajt